Why Worry

Why Worry

Why Worry og fam. Sahl

Her på bloggen kan du følge båden Why Worry og familiens Sahl's "eventyr" ombord.

Singö - 16 Juni 2011

FisketurePosted by Jens Sahl Tuesday, June 21 2011 19:25:48

Så var det blevet Torsdag og da det stadig blæste om morgnen to vi først ud klokken 11 efter vi havde spist morgen mad på bageriet.

Vi sætter grej oppe ved understenen og fortsætter nord øst over, Vi finder et godt hul i erhvervs trafikken og kommer over på den anden side af sejlrenden. Vi går tæt forbi helikopterplatformen og da vi passerer vestbøjen hugger der en fisk på min dipsy. Far flyver over for at hive riggen op i min side men da han skal til at tage den øverste stang hugger der også en fisk på den.

Jeg koncentrere mig om fiskene mens far få de andre stænger ind. Da fisken på riggen tar et lyn hurtigt udløb på 400-500 fod tager vi først dipsy stangen og det lykkedes mig at presse fisken ind til båden med båden i fremdrift. Det er en rigtig fin laks på 9kg som kun er 91 cm lang. Fisken tog en lille flat-jack med hvid bug, gul ryg og bavian røv.

Efter dipsy fisken er landet er jeg straks over den anden stang. Jeg kan dog ikke få noget line på hjulet så længe vi sejler. Først når vi stopper båden begynder jeg at få line på hjulet. Det bliver en tung fight hvor den tar et par udløb undervejs men til sidst kan far nette den.

Fisken bliver vejet til 13 kg og tog et stort ismo blink i mattet blå/gule farver med sorte prikker. Blinket blev fisket øverst på riggen i 20 fod.

Vi fisker videre til kl 20 uden der sker mere den dag.

  • Comments(0)//www.whyworry.dk/#post215