Why Worry

Why Worry

Why Worry og fam. Sahl

Her på bloggen kan du følge båden Why Worry og familiens Sahl's "eventyr" ombord.

Køgebugt 10 juni

FisketurePosted by Jens Sahl Sunday, June 10 2007 17:34:53

I dag Søndag kunne vi lige nå en sidste træningstur inden det går løs med anden afdeling af KTC i næste weekend. Far bankede på døren 20 minutter over 6,og vi fiklæset det hele inden turen gik til Brøndby.

Gik ud af havnen lidt i 8 og satte grejet omkring stengrunden. Så fulgte vi ellers 10meter kurven øst over mod drogden. Det område som fiskede rigtig godt til 24 timer konkurrancen. Stengade og "dræber Børge" i bumsen støder til efter en god time.

Der sker ikke noget ved Aflandshage andet en hornfisk og torsk så vi fortsæter øst over forbi Drogden fyret med retning mod det næste fyr der ligger 1,5 sømil sydøst for. Her er bunden meget interesant med flere huller, som ikke endgang er med på fiskekortet. Det kommer se nu...

Da vi når frem til det østlige fyr og sætter kursen vestover får vi dagens eneste ørred. En lille tyk sag på 47cm. Fisken hugger på et Norton King med hvid bug, sort "skelet" og blå ryg på i ca. 25 fod.

Vi fortsætter vestover helt og slutter på dybere vand ved 20meter hullerne stik syd for aflandshage. Vi tar grejet kl 15 og kl 17 er vi klar til at spise slushice med naboens unger. Tiltrænkt efter en varm dag på vandet, der nu er oppe på 17 - 18 grader. Vi måse hvad næste uge bringer?

  • Comments(0)//www.whyworry.dk/#post25