Why Worry

Why Worry

Why Worry og fam. Sahl

Her på bloggen kan du følge båden Why Worry og familiens Sahl's "eventyr" ombord.

KTC - 2 afdeling

FisketurePosted by Jens Sahl Sunday, June 17 2007 22:00:12

Så blev det tid til 2 afdeling af Køge Trolling Cup hos KTC i Køge. Var hos KTC lørdag morgen kl 6 til morgenmad og skippermøde, som desværre havde det forventede resultat at dagen blev aflyst pga. for meget vind :-(
Kørte derfor jem igen for at spille en fodboldkamp inden vi tog til Køge igen om aftenen for at grille og gøre klar til Søndagens fiskeri.

Op søndag kl 4.30 da der var morgen mad og skippermøde kl 5. Starten gik klokken 5.30 og vi sattte kurs mod lidt før Kompassen. Først var der alt for meget møg i vandet så vi måtte lige sejlæe en ekstra mil før vandet var fiskbart...

Vi finder et område med masse af føde fisk i den sydlige del af kompassen. Vi bliver der i nogen timer da vi er enige om at så mange fødefisk vil ørrederne ikke overse! Vi når dog næsten hele grejkassen igennem uden resultat inden vi ligger kursen nordover ved 12 tiden.

Vi når at runde aflandshage, smågrundene, favoriten osv. inden vi tar grejet lidt før kl 16. Det bliver kun til hornfisk, så vi må notere årest første 0 tur i køgebugt. Hvorfor sku' det lige ske når man har en andenplads at forsvarre?

Ved indvejningen viser det sig at der er et enkelt team (Team Hustler) der har gjort det rigtig godt. De indvejer 4 flotte fisk med den største på over 7 kg. Det betyder også at de bliver samlet vinder. De har vist fanget 15 fisk i alt i området syd for Drogden. Vi er heldige med at få en 7 plads selvom tingene ike gik vores vej i denne weekend.

Stor tak til KTC for et godt arrangement. Håber det blir en tilbagevendende begivenhed!

  • Comments(0)//www.whyworry.dk/#post26