Why Worry

Why Worry

Why Worry og fam. Sahl

Her på bloggen kan du følge båden Why Worry og familiens Sahl's "eventyr" ombord.

Odden - 4 og 5 August 2012

FisketurePosted by Jens Sahl Monday, August 06 2012 09:37:15

I weekenden var vi på klubtur med SSK til Odden på den årlige makreltur.

Lørdag var det udemærket vejr men der var dog 5-6 sek/m vind fra sydvestlig retning. Vi startede med at trolle langs revet før snekkeløbet. Vi hold os på nordvestsidden da bølgerne var noget større på den anden side. De knækkede hen over revet.

Vi forsøgt også med grinderen og det blev da også til nogle makreller men det blev aldrig rigtig godt... Vi sluttede med at trolle langs revet ind mod havnen og var i land omkring kl 16. Der var 30 makreller i kassen.

Efter oprydning søndag morgen tog vi igen på vandet. Vejret var noget bedre og vinden aftog endnu mere i løbet af dagen. Vi satte anker på sydvest siden af revet op af en skrænt og startede grinderen.
De næste ca 4 timer blev der vildest makrelfiskeri jeg nogen sinde har oplevet! Hver gang vi sætter en agn i vandet får vi stor set hug inden vi er færdige med at fire ud!
Vi har konstat stimer af makrel 3-4 meter fra båden. Undervands kameraet kom aldrig i brug da de kune ses fra oven.

Vi "stopper" fiskeiet efter en time da vi har fået små 30 makreller. Herefter fiskede vi med blink og spinner mens vi holdt sporret i live til de 8-10 både som alle lå bag os i sporet.

Haddoc have ikke ordenligt grej med til at mede så han fik et par stænger over. Den stang Merethe fik i hånnden havde allerede en makrel på som bare ventede på at blive fighted.

En af de sjovste fiskedag i mit liv!

  • Comments(0)//www.whyworry.dk/#post266