Why Worry

Why Worry

Why Worry og fam. Sahl

Her på bloggen kan du følge båden Why Worry og familiens Sahl's "eventyr" ombord.

Ørsund 24 juni - Sommer bule tur

FisketurePosted by Jens Sahl Monday, June 25 2007 23:54:22

Efter en række trolling ture var det endlig tid til årets første tur efter sommer torsk. Nu skulle de nye ekkolod for alvor prøves.
Med på turen var Erik og Markus som skulle prøve havd det ville sige at fange torsk. Forventningerne var dog ikke de højeste da DMI lovede svag sydgående strøm hvilket aldrig er godt på sundet!

Vi var ude af Rungsted havn ved 9 tiden og satte kurs mod Rungsted hullerne. Susede rundt en halv times tid, stoppede et par gange, men kunne ikke ramme det fnuller der var. For det meste stod fiskene oppe i vandet inden vi gik ind over dem?

Stak ud på nordvest revet men også her var der heller ingen buler. Hverken på hukommelsen, St.Hans eller de andre knolde.

Gav bulerne en sidste chance ved Krøllerne på indersiden af Susannes. Heller ikke her var der buler. Trækker igennem i et par storre stimer men tror mest på at det har været sild - dem var der mange af... Slutter med at sætte alle 4 pirke i et gammet garn - så gad vi ikke det mere.

Sejlede ind til hyttefadet ved midtfarvandsbøjen og trollede ind mod havnen. Får en enkel torsk på 54cm og 1,6kg til Markus, og enenkelt hornfisk til Erik.

Så bliver øresund ikke dårligere. ØV ØV ØV
Vi prøver igen når strømmen vender :-)

  • Comments(1)//www.whyworry.dk/#post27