Why Worry

Why Worry

Why Worry og fam. Sahl

Her på bloggen kan du følge båden Why Worry og familiens Sahl's "eventyr" ombord.

Øresund 14 Juli - Så vendte strømmen...

FisketurePosted by Jens Sahl Saturday, July 14 2007 21:41:27

Så blev det endlig tid til at forsøge sig på Øresund igen efter sommer torsk. Far dukkede op ved 6 tiden som aftalt. Klokken 7 sejledede vi ud på et flat og vindstille øresund. Forholdene så fornuftige ud da der var lovet nordgående strøm.

Vi startede i hullerne men ser aldrig en bule. Der er mange garn og et par kuttere, så vi sætter kursen mod Krøllerne. Her skulle der i følge DMI være lavere saltholdighed, hvilket jeg synes ofte er bedst?

Tar farten af 200 meter fra det første waypoint og finder den først bule efter 30 sekunder. PUHHH va helt bange for der heller ikke var fisk idag...
Far får en fisk på bulen på ca. 3kg vil jeg tro. Den første time er rigtig god, hvor jeg selv fisk 5 stop i træk - det hjælper på selvtilliden efter en dårlig periode!

Fiskeriet dørefter 1,5 halvanden time. Vi når at få 17 torsk i kassen og genudsætter et par stykker. Største fisk på 4,8kg med en del over 3 kg. Da vi har rigligt med fisk sejler vi op nord for Ven for at fiske makrel.

Makrel fiskeriet er tilgengæld ikke det bedste. Vi når at få 3 småfisk på vestsiden eller oppe på nordvest revet. De 2 sidste var på da vi tog grejet ind for at give torskene en sidste chance. Den makrel jeg fangede huggede somsædvanlig på en fiskestrimmel (hornfisk),men jeg havde dog monteret en lille blank dodger foran.

Tilsidst skulle vi lige prøve om vi kunne bulefiske med de store Storm Jiggs. De vejer mellem 260 og 400 gram men det var helt umuligt... Vi drev ret stærkt og jigsene nåede aldrig ned til bunden! De går dog rigtig godt i vandet så de skal nok virke.

Var i havn klokken 12:30 tror jeg - så var der god tid til at rense fisk og få vasket båden.

  • Comments(0)//www.whyworry.dk/#post28