Why Worry

Why Worry

Why Worry og fam. Sahl

Her på bloggen kan du følge båden Why Worry og familiens Sahl's "eventyr" ombord.

Hvor blev fladfiskene af?

FisketurePosted by Jens Sahl Monday, October 22 2007 15:12:22

I går søndag skulle vi prøve at gentage succesen fra sidste lørdag hvad angår øresunds fladfisk. Vi mødes med Jørgen Larsen, min gamle kollega fra ChemoMetec, i skovshoved kl 8.30.

Vi startede i samme område som gav fisk i sidste weekend omkring Tårbæk rev. Vejret var ikke så godt som lovet - det blæste nok 6-7 sek/m fra øst. Samtidig løb der en kraftig norlig strøm hvilket gjorde at vi drev med næste 2 knop. Så er gode råd dyre når drivankeret hænger til tørre der hjemme efter Kroatien turen :-(
Vi prøver med at smide paraply ankeret uden at slå det ud men kan "kun" få farten ned på omkring 1,5 knop. Resultater er også ingen fisk...

Vi beslutter at prøve at gå i læ på vestsiden af Ven på indersiden af nordvestrevet. Vi sætter endnu et sammenfoldet anker i toppen af kæden og nu får vi farten ned omkring 1 knop. Det bliver til 3 korte drev da vi hurtigt driver ud over det dybe. Vi får 2 isinger og en enkelt skrubbe i det ene.

Vi prøver også området syd for havnen inde i bugeten. Det bliver til 2 drev på forskellige dybder inden vi sætter kursen mod Vedbæk og Lous flak.

Jeg troede vinden var drejet og aftaget lidt så vi prøvede ude på det åbne igen. Pladsen var midt på Lous Flak ud for Vedbæk havn. Resultatet var ingen fisk...

Vi prøver en sidste gang på Tårbæk rev, da vinden er aftaget og vores anker teknik gør at vi kun driver 0,5 - 0,8 knop. Nu er farten rigtig men der er bare ingen fisk?
Vi sejler ind ved 3 tiden med 5 - 6 pakker orm tilbage.... Hvor er de fladfisk?

Ingen af de andre vi snakkede med kunne finde fiskene. Nu er det nok slut med fladfiskene for i år. Canada venter og så er det vel også ved at være trolling tid igen :-)

Tak til Jørgen for en god tur og de fine trolling lodder til Bornholm!

  • Comments(0)//www.whyworry.dk/#post48