Why Worry

Why Worry

Why Worry og fam. Sahl

Her på bloggen kan du følge båden Why Worry og familiens Sahl's "eventyr" ombord.

Automatsikringer og kontakter

Veligeholdelse af Why WorryPosted by Jens Sahl Monday, February 11 2008 11:11:52

Vi har gennem længere tid - siden sidste sommer - været igang med at opdatere el-systemet i båden. Siktingerne har bestået af alle mulige mærklige varianter og vi har manglet afbrydere til flere forskellige ting.

Nu er ALLE sikringer skiftet ud til automatsikringer magen til dem der sidder i tavler i 230 volt i alle nye huse. Det giver bla. den fordel at de også virker som en kantakt i sig selv hvor det er nemt at se om der er slukket eller tændt. De er monteret på DIN skinne så det er modulært og til at udvide. Næsten alle ledninger er afsluttet med terminal rør så der skrues uden at ødelægge correrne i ledningerne.
Stelforbindelserne er alle de samme "Marine" blokke med en ring der bliver skruet fast.

Spulepumpen har endlig fået en kontakt oppe sammen med de andre kontakter så det er muligt at slukke for den uden at afbryde alt andet.

Der er også lavet kontakt til lænsepumpen og ledningerne er trukket men den er ikke forbundet endnu. Der skal også laves noget slange så den kan spytte vandet ud...

Sidst men ikke mindst er alt forbrug flyttet over på forbrugs batteriet. I den forbindelse er en lang 4" kabel udskiftet med et 10" kortere kabel så nu skal vi nok ha' strøm nok til instrumenterne.

  • Comments(0)//www.whyworry.dk/#post64