Why Worry

Why Worry

Why Worry og fam. Sahl

Her på bloggen kan du følge båden Why Worry og familiens Sahl's "eventyr" ombord.

Trolling Master Bornholm – 4 Dag

FisketurePosted by Jens Sahl Sunday, April 29 2007 21:43:16

4 dagen blev en kort men gyngende "fornøjelse". Pga. vejret skulle brikken hænge på tavlen klokken 13.00.

Vi går ud med de storre både da Simone og Salty ligger uden på os om natten. Vi sætter kurs mod ubåden da vi håber at finde læ for vinden her. Jeg har lige sat 3 stænger, 2 på riggen og 1 sideplaner, og gnavet mig gennem en halv thebikes da der hugger en laks. Igen er det "Clauses" prirat sat i 40 fod som fisken tar'. Jeg når at køre den øverste stang ind og får inden jeg tar at i stangen med fisk, men den bliver un hængende et minut mere inden den ryger af krogen.

Vi kører lidt rundt på ubåden inden vi ligger kursen nord over da vejret er ved at blive ret dårligt. Jeg fortsætter med 3 stænger og sideplaneren går fint trods de storre bølger. Far kan ikke få sin sideplaner til at gå så han kører med 2 på riggen, en slidediver og en sniger...

Vi tar grejet klokken 11 hvar der vel er 2 - 3 meter bølger. Turen ind forløber fint - vi er ved at få Jeaneau'en til at gå rigtig godt i stort set al slags vejr :-)

På vejen ind hører vi om en 22,5 kg laks fra Stenhullet, men i land vejer den "kun" 21,5 kg, så Niels og Jens Fredrik fra klubben vinder konkurrancen. Why Worry ønsker STOOORT tillykke :-)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.